Het Team

Ons team

De kwaliteit van onze winkel wordt gemaakt door de mensen die erin staan!
Al onze meetkundigen zijn gediplomeerd. Ook zijn onze contactlensspecialisten natuurlijk aangesloten bij de ANVC waardoor zij goed op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt en volgen de bijbehorende nascholingen.

Roel Jonker is Pearle Wageningen in 1994 gestart, isopticien/ contactlensspecialist. Hoewel hij inmiddels eigenlijk met pensioen is, is hij nog steeds op woensdagen in de winkel werkzaam. Zijn expertise in allerlei aparte contactlenzen in nog steeds zeer welkom.
Talen: Nederlands, Engels, Duits

Floor Jonker is sinds 1994 werkzaam in ons filiaal, is contactlensspecialist en HBO optometrist (Boptom,  sinds 2015). Hierdoor kunnen we alle klanten van alle goede zorg voorzien. Zij is naast lid van de ANVC ook lid van de OVN.  Haar passie ligt in het voorste oogsegment, binoculair zien en het voorkomen van myopisatie bij kinderen. Sinds 1 januari 2022 heeft zij de winkel overgenomen van haar vader.
Talen: Nederlands, Engels

Selma de Regt  is sinds 2008 werkzaam bij ons en is gediplomeerd opticien/ edelsmid. Dit komt extra goed van pas bij de soms zeer ingewikkelde reparaties aan monturen.
Talen: Nederlands, Engels

Kense Kuitert is in 2012 bij ons team gekomen. Hij is gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist.  Hierdoor is hij volledig inzetbaar bij de oogcontroles en contactlensmetingen.
Talen: Nederland, Engels, Japans

Tom Kandelaars werkt sinds maart 2020 in ons team en is gediplomeerd opticien. Hij adviseert u vol enthousiastme de nieuwste brillen en glazen die het beste bij u passen. 
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans

Mariës Visser komt per april 2022 ons team als gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist versterken. Zij heeft dezelfde passie voor lenzen als de rest van de bij ons werkzame contactlensspecialisten.
Talen: Nederlands, Engels

Anita van de Beld werkt sinds december 2021 partime in ons team. Zij wordt nu ingewerkt voor winkelmedewerker.
Talen: Nederlands, Engels

Rients Visser is sinds december 2021 onze weekeind/inval/vakantiekracht. Ondanks dat hij een andere studie volgt, vindt hij het adviseren betreft monturen en glazen erg leuk. Ook hij wordt nog ingewerkt.
Talen: Nederlands, Engels, Chinees