Het Team

Ons team

De kwaliteit van onze winkel wordt gemaakt door de mensen die erin staan!

Roel Jonker is Pearle Wageningen in 1994 gestart, is contactlensspecialist ANVC en is sinds jaar en dag betrokken bij de ontwikkeling en het uittesten van nieuwe soorten contactlenzen. De contactlenzenmarkt is een dynamisch geheel, de technieken worden steeds geavanceerder, en het is opwindend om steeds meer mogelijk te zien worden met nieuwe lenstechnieken en materialen.

Florine Jonker is sinds 1994 werkzaam in ons filiaal, is contactlensspecialist en HBO optometrist (Boptom,  sinds 2015). Hierdoor kunnen we alle klanten van alle goede zorg voorzien. Zij is lid van de ANVC en OVN en al jaren bezig met het aanmeten van brillen en contactlenzen en het doen van optometristen onderzoeken zoals bij personen die diabetes hebben, oogontstekingen en andere meer medische klachten.

Selma de Regt  is sinds 2008 bij ons en is gediplomeerd opticien. In de werkplaats heeft zij alles perfect onder controle en kan de moeilijkste brillen slijpen. Daarnaast is zij gediplomeerd edelsmid hetgeen haar goed van pas komt bij de soms zeer ingewikkelde reparaties aan monturen.

Kense Kuitert is in 2012 bij ons team gekomen als stagair opleiding optometrie, eerst als weekeind/oproepkracht maar nu al sinds jaren fulltime in dienst. Hij is gediplomeerd opticien en bezig met de opleiding voor contactlensspecialist.  Hierdoor is hij volledig inzetbaar bij de oogcontroles en contactlensmetingen.

Carolien Schlijper is na al jaren klant te zijn geweest bij ons, ons team in begin 2019 komen versterken. Met een passie voor brillen voorziet zij iedereen die binnenkomt van gedegen advies betreffende montuur- en glasmogelijkheden.

Tom Kandelaars werkt nu sinds maart 2020 in ons team en is gediplomeerd opticien. Hij werkt de meeste uren van ons allemaal en zal een vast aanspreekpunt worden in de winkel. Hij wordt nu ingewerkt om ons systeem en onze klanten te leren kennen.

Melian Alkemade is sinds januari 2019 onze weekeind/inval/vakantiekracht. Ondanks dat zij een andere studie volgt, kan zij iedereen moeiteloos van advies voorzien betreft monturen en glazen en is een gewaardeerd lid van ons team.