Het Team

Ons team

De kwaliteit van onze winkel wordt gemaakt door de mensen die erin staan!
Al onze meetkundigen zijn gediplomeerd. Ook zijn onze contactlensspecialisten natuurlijk aangesloten bij de ANVC waardoor zij goed op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt en volgen zij de bijbehorende nascholingen.

Roel Jonker is Pearle Wageningen in 1994 gestart, is opticien/contactlensspecialist en meet al contactlenzen aan sinds 1974. Hoewel hij inmiddels met pensioen is, is hij nog steeds op woensdagen in de winkel werkzaam omdat hij het vak té leuk vindt om geheel afscheid te nemen. Zijn expertise op het gebied van allerlei aparte contactlenzen is nog steeds zeer welkom.
Talen: Nederlands, Engels, Duits

Floor Jonker is sinds 1994 werkzaam in ons filiaal, is contactlensspecialist en hbo- optometrist (Boptom,  sinds 2015). Hierdoor kunnen we alle klanten van alle goede zorg voorzien. Zij is naast lid van de ANVC ook lid van de OVN.  Haar passie ligt in het voorste oogsegment, binoculair zien en het voorkomen van myopisatie bij kinderen. Sinds 1 januari 2022 heeft zij de winkel overgenomen van haar vader.
Talen: Nederlands, Engels

Tom Kandelaars werkt sinds maart 2020 in ons team en is volledig gediplomeerd opticien. Hij adviseert u vol enthousiasme de nieuwste brillen en glazen die het beste bij u passen en kan u ook bij vragen over contactlenzen begeleiden.
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans

Mariës Visser is per april 2022 ons team als gediplomeerd opticien/contactlensspecialist komen versterken. Zij heeft dezelfde passie voor lenzen als de rest van de bij ons werkzame contactlensspecialisten.
Talen: Nederlands, Engels

Anita van de Beld werkt sinds december 2021 parttime in ons team. Zij is allround winkelmedewerker en begeleid de klanten bij de keuze van monturen en brillenglazen.
Talen: Nederlands, Engels

Rients Visser werkt sinds december 2021 parttime in ons team. Hij studeert aan de universiteit, maar vindt hij het adviseren van monturen en glazen erg leuk. Hij is volledig allround winkelmedewerker met alle benodigde kennis van monturen en glazen.
Talen: Nederlands, Engels, Chinees