Ziektekostenverzekering

Uw zorgvergoeding wordt voor u door ons bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Heeft u weer recht op zorgvergoeding op uw bril of lenzen? Bij Pearle kunnen we uw vergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Dit bedrag trekken we bij de kassa van uw aankoop af. Wanneer u een aanvullende zorgvergoeding heeft met een vergoeding op een bril, dan heeft u 1x per 2 of 3 jaar recht op vergoeding voor uw bril of contactlenzen. Hoeveel vergoeding u precies ontvangt is afhankelijk van uw verzekeraar en pakket.
Wilt u hier meer over weten dan kunt u op de website van Pearle Benelux zelfs uw vergoeding laten berekenen.  Klik hier.

Wij kunnen niet voor u bekijken of u daadwerkelijk recht heeft op de vergoeding. Wanneer uw verzekeraar oordeelt dat u, nadat wij voor u gedeclareerd hebben, nog geen recht had op de vergoeding zullen zij deze weer intrekken. In dat geval ontvangt u van ons het verzoek om deze aan ons terug te betalen. Het is dus nuttig om, wanneer u niet meer precies weet wanneer u gedeclareerd hebt, uw verzekeraar zelf te bellen om dit te controleren.